Wat wilt u gemaakt hebben van beton?

Van kelder tot hoogbouw, wij maken alles van beton!

Projecten per jaar
0 +
Tevreden klanten
0 +
Gerealiseerde projecten
0 +

Funderingen

De basis van elk gebouw

Parkeergarages

Van particulier tot overheidsgebouw

Betonvloeren

In het werk gestort of prefab

Kelderbouw

Voor elke kelder de juiste oplossing

Ruwbouw woningen

Constructief of esthetisch?

Offerte

Klik hier voor een offerte

Zwembaden

Voor elk zwembad de juiste bak

Ruwbouw hoogbouw

Appartementen en parkeergarages

Contact

Neem contact op voor meer informatie

Offerte betonwerk

Stap 1

U neemt contact op met ons!

Stap 2

Wij vragen om een tekening Let op! Graag specifiek aanduiden welke werkzaamheden het betreft.

Stap 3

Wij maken een offerte en stemmen deze met u af!

Stap 4

Wij maken voor u het afgesproken betonwerk!

Funderingen

De basis van elk gebouw…de fundering, of het nu een balkenfundering is, een strokenfundering, poeren of elke andere betonnen fundering, wij kunnen een goede basis verzorgen. Wij werken zowel met systeemkist, PS-kist als traditionele kist. Afhankelijk van de aanvraag wordt de te hanteren aanpak bepaald.

Kelderbouw

Wij realiseren kelderbouw in elke vorm en grote, bij nieuwbouw en bestaande bouw. Met onze jarenlange ervaring en het assortiment aan bekistingsmateriaal van Stekelenburg Verhuur tot onze beschikking, hebben wij voor elke kelder de juiste oplossing in huis. Voor zowel kelders onder woningen, appartementcomplexen, zwembaden, parkeergarages en mestkelders kunt u bij ons terecht.

 

Zwembaden

Waar een kelder het water buiten moet houden, moet een zwembad het water binnen houden. Voor dit “probleem” hebben wij een oplossing in de vorm van een betonnen bak, in elke vorm en grootte. Voor zowel binnen- als buitenbaden.

Parkeergarages

Wat voor de woningbouw geldt, met betrekking tot de schaarste van bouwgrond, geldt natuurlijk ook voor de utiliteitsbouw. Dus ook daar ziet men steeds dat er zowel in de hoogte als in de diepte wordt gekeken om optimaal gebruik te maken van de aanwezige vierkante meters grond. Door in de diepte te kijken kunt u parkeerproblemen oplossen.

 

Woningbouw

Naast het maken van de kelders onder de woningen, kunnen we ook de rest van de woning in het beton uitvoeren/optrekken. Dit gebeurt zowel vanwege constructieve als esthetische redenen, in beide situaties hebben wij de passende oplossing en ervaring om de “ruwbouw” tot een geslaagd eind te brengen. Wij kunnen het betonwerk in ‘schoon werk realiseren’.

Hoogbouw

Naast het betonwerk t.b.v.  kelders en parkeergarages kunnen wij ook het constructieve betonwerk voor de hoogbouw uitvoeren. Denk daarbij aan bijvoorbeeld de kern van een gebouw als een liftschacht of de gehele ruwbouw.

 

Betonvloeren

Van in het werkgestorte vloeren tot het afstorten van prefabvloeren, vlak onder de rei tot monolithisch afgewerkt.