Verhuur pakketten per week
0 +
Tevreden klanten
0 +
m2 bekistingmaterialen
0 +

Balkbekisting

Geschikt voor funderingsbalken

Gebogen wandbekisting

Geschikt voor rond/gebogen werk

Vloerbekisting

Geschikt voor alle hoogtes

Aluminium wandbekisting

Bijzonder geschikt voor kelders!

Stabilisatoren

Geschikt voor zware belasting

Offerte aanvragen

Bekijk hier de mogelijkheden

Grootvakpaneel

Geschikt voor repeterend werk

Kolombekisting

Geschikt voor vierkante kolommen

Contact

Neem contact op voor meer informatie

Offerte bekisting

Stap 1

U neemt contact op om bekisting te huren

Stap 2

Wij vragen een tekening Let op! Graag apart vermelden: Lengte + Breedte + hoogte

Stap 3

Wij maken een offerte en stemmen deze met u af!

Stap 4

Wij bezorgen de bekisting op locatie + het bekistingsplan

Balkbekisting

Deze bekisting is eenvoudig en snel op te bouwen. Deze kist is geschikt voor funderingsbalken voor burger- en utiliteitsbouw. De kist kan zowel door centering gekoppeld worden of d.m.v. balkkransen.

Deze kist bestaat uit een aluminium frame met een 18mm extra geharde betonplex plaat erin. Door paspanelen is de bekisting aan te passen aan elke maatvoering. Paneelhoogtes en lengtes op aanvraag.

Aluminium wandbekisting

Wij hebben hierin een modulair bekistingsysteem. De panelen bestaan uit een aluminum frame met een 18mm betonplexplaat erin. Alle panelen kunnen zowel liggend, staand als gestapeld eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden.

 

Door paspanelen is de bekisting eenvoudig aan te passen aan elke gevraagde maatvoering. Deze kist is uitermate geschikt voor kelders, constructieve zwembaden, klein bekistingwerk en inpandig betonwerk (licht in gewicht). Deze kist is voorzien van een stortsteiger aan de kist.

Grootvlakpaneel wandbekisting

Deze panelen bestaan uit een stalen frame met een extra geharde 18mm dikke betonplexplaat erin. Deze kist is uitermate geschikt voor repeterend werk met name in de appartementenbouw en bij de bouw van parkeerkelders.

 

Deze kist heeft door zijn constructie een groot oppervlak met naar verhouding weinig centergaten. Deze kist geeft dus een strak en mooi oppervlak met weinig centeringen. Deze kist is voorzien van een stortsteiger aan de kist.

Gebogen wandbekisting

Deze kist bestaat uit aluminium staanders met een 18mm betonplex plaat erin. Deze kist is zeer geschikt voor het storten van ronde en gebogen wanden. De panelen kunnen zowel hol als bol ingesteld worden.

 

Door middel van het spindelsysteem is de kist zeer eenvoudig op straal te trekken. Ook deze kist is door zijn aluminium staanders zeer licht in gewicht. Deze kist is voorzien van een steiger aan de kist.

Stabilisatoren

Dit zijn stalen frames in driehoekvorm welke tegen elke andere kist geplaatst kunnen worden als deze enkelzijdig gebruikt wordt. D.m.v. instortankers (in de betonvloer) worden deze stabilisatoren verankerd.

 

Door de stelpoten onder aan deze frames kunnen deze eenvoudig waterpas (of indien nodig hellend) afgesteld worden. Kan zeer grote druk opvangen.

Kolombekisting

Deze kist bestaat uit een aluminium frame met een extra harde 18mm betonplexplaat erin. Deze kist is zeer maatvast en is geschikt voor vierkante en rechthoekige kolommen. Deze kist wordt molenwiekend in elkaar gezet.

 

Door de stelmogelijkheden zijn de kolommen tot op elke milimeter nauwkeurig af te stellen. Door de modulaire opbouw is deze kist ook te stapelen voor hogere kolommen.

vloerkist

Vloerbekisting

De vloerbekisting bestaat uit licht hanteerbare aluminium frames die door middel van kruisschoren met elkaar gekoppeld worden tot een in de hoogte instelbaar tafelsysteem. Vloerplaten kunnen op alle mogelijke hoogtes gestort worden door de instelbaarheid van de 2 verschillende framehoogtes, 3 binnenpootlengtes en een schroefspindel.

 

Daarnaast kunnen meerdere frames door middel van koppelstukken op elkaar worden gemonteerd. Bij ontkisten ontlast het “val-kop” systeem met één hamerslag de vloerbekisting zodat het losdraaien van de spindels spanningsloos en snel kan gebeuren