Wat wilt u gemaakt hebben van beton?

 

Van kelder tot hoogbouw, wij maken alles van beton!

Bekijk alle diensten...

100+

Projecten per jaar

200+

Tevreden klanten

70+

Locaties bezorgt in Nederland

Funderingen

 

De basis van elk gebouw

 

Parkeergarages

 

Van particulier tot overheidsgebouw

 

Betonvloeren

 

In het werk gestort of prefab

 

Kelderbouw

 

Voor elke kelder de juiste oplossing

 

Ruwbouw woningen

 

constructief of esthetisch?

 

Ruwbouw hoogbouw

 

Appartementen en parkeergarages

 

Contact

 

Neem contact met ons op

 

Zwembaden

 

Voor elk zwembad de juiste bak

 

Funderingen

 

De basis van elk gebouw...de fundering, of het nu een balkenfundering is, een strokenfundering, poeren of elke andere betonnen fundering, wij kunnen een goede basis verzorgen. Wij werken zowel met systeemkist, PS-kist als traditionele kist. Afhankelijk van de aanvraag wordt de te hanteren aanpak bepaald.

Kelderbouw

 

Wij realiseren kelderbouw in elke vorm en grote, bij nieuwbouw en bestaande bouw. Met onze jarenlange ervaring en het assortiment aan bekistingsmateriaal van Stekelenburg Verhuur tot onze beschikking, hebben wij voor elke kelder de juiste oplossing in huis. Voor zowel kelders onder woningen, appartementcomplexen, zwembaden, parkeergarages en mestkelders kunt u bij ons terecht.

Kelderbouw

Zwembaden

Waar een kelder het water buiten moet houden, moet een zwembad het water binnen houden. Voor dit “probleem” hebben wij een oplossing in de vorm van een betonnen bak, in elke vorm en grootte. Voor zowel binnen- als buitenbaden.

Parkeergarages

Wat voor de woningbouw geldt, met betrekking tot de schaarste van bouwgrond, geldt natuurlijk ook voor de utiliteitsbouw. Dus ook daar ziet men steeds dat er zowel in de hoogte als in de diepte wordt gekeken om optimaal gebruik te maken van de aanwezige vierkante meters grond. Door in de diepte te kijken kunt u parkeerproblemen oplossen.

Parkeergarages

Woningbouw

Naast het maken van de kelders onder de woningen, kunnen we ook de rest van de woning in het beton uitvoeren/optrekken. Dit gebeurt zowel vanwege constructieve als esthetische redenen, in beide situaties hebben wij de passende oplossing en ervaring om de “ruwbouw” tot een geslaagd eind te brengen. Wij kunnen het betonwerk in 'schoon werk realiseren'.

Hoogbouw

Naast het betonwerk t.b.v.  kelders en parkeergarages kunnen wij ook het constructieve betonwerk voor de hoogbouw uitvoeren. Denk daarbij aan bijvoorbeeld de kern van een gebouw als een liftschacht of de gehele ruwbouw.

Hoogbouw

Betonvloeren

Van in het werkgestorte vloeren tot het afstorten van prefabvloeren, vlak onder de rei tot monolithisch afgewerkt.

Kelderbouw
Parkeergarages
Kelderbouw
Parkeergarages
Kelderbouw
Parkeergarages
Hoogbouw